Stranice

 

 Naslovna

  Baragnir Zag Nehar

  Sveta Magija

  Svete Knjige

 Biblioteka

 Arhiva

  Ogledalo

  Ars Magica

  Adepti

  Hinduizam

  Budizam

  Judaizam

  Hrišćanstvo

  Islam

  Ostale religije

  Misterije

  Tajna društva

  Istorija

  Filosofija

  Astrologija

  Radiestezija

  Nauka

  Ekosfera

  Ars Medica

  Psihologija

  Umetnost

  Zanimljivosti

Tekst 17

 

  Putopisi

  Zag Kia

  Zvezdarijum

 Kalendar

 Galerija

 Multimedia

 Psyradio FM

 Chat

 Linkovi

 Alexanthorn

 Kontakt

 

 

 

Thornal

Arhiva tekstova Svetog Kraljevstva Magije

 

 

Zanimljivosti

 

17

 

Vanzemaljci poslali 29 poruka

Izvor: FoNet

11.05.2011

 

Američka nacionalna bezbednosna agencija (NSA) objavila je na svojim internet stranicama dokumente koji, prema nekim izvorima, nedvosmisleno potvrđuju postojanje vanzemaljske inteligencije.

Između ostalih, NSA je u dokumentima objavila sadržaj čak 29 poruka primljenih putem satelitske mreže, prenose agencije. Delovi poruka koji su dekodirani, navodno, sadrže periodni sistem elemenata i jednačine, za koje stručnjaci nisu znali šta opisuju. Iako su datumi na samim dokumentima cenzurisani, nagađa se da dokumenti potiču iz perioda pre aprila 2004. godine. Takođe, nagađa se da je na dekodiranju nekih poruka radio i dr Howard H. Campaigne – jedan od najboljih svetskih kriptografa. Sudeći prema stranici ufodigest.com, koja se poziva na izjavu neimenovanog penzionisanog agenta NSA, način izražavanja nedvosmisleno ukazuje da dokumenti govore o vanzemaljskoj inteligenciji kao o činjenici.

Dokumenti se mogu videti na službenim web stranicama NSA.

Nakon što je FBI obelodanio tajne dokumetne koji potvrđuju da je 1947. godine leteći tanjir pao u pustinju blizu vojne baze u Rozvelu u Novom Meksiku, na sajtu allnewsweb.com osvanuo je snimak vanzemaljca, navodno jedinog preživelog u NLO misiji.

Poslednji dokaz da "mali zeleni" postoje je serija snimaka na kojima je zabeležen "intervju“ sa vanzemaljcem, koji je uspeo da preživi sletanje u oblast Rozvel u Novom Meksiku. Video isečak prikazuje venzemaljca sive boje, odevenog u pripijeno svemirsko odelo, i deo je 180-minutnog snimka, po navodima veb sajta allnewsweb.com.

Nakon objavljivanja ovog videa misterija stara više od 60 godina o padu vanzemaljske letelice u Novi Meksiko u SAD mogla bi uskoro da bude rešena. Američki FBI objavio je na svom sajtu stotine poverljivih dokumenata o najpoznatijem X-fajlu, o slučaju "Rozvel", a među njima se nalazi i jedan memorandum koji bi mogao da bude ključan dokaz da su vanzemaljci zaista posetili našu planetu.

Iako su se sporadično u medijima pojavljivale informacije su nađena tela vanzemaljaca i da je američka vojska na njima obavila autopsiju, vlada SAD je decenijama sve to zataškala zbog nacionalnog interesa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrh strane >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

Sva prava rezervisana

Copyright © 2011 by Alexandar Thorn

Poslednje izmene: 30-01-2013 01:17